Szezonzáró pizza vacsora

FRISSÍTVE! – HELYSZÍN VÁLTOZÁS!FRISSÍTVE! (2012-05-21)

Kérek mindenkit, aki korábban jelezte a részvételi szándékát akár e-mailben, vagy a Facebookon, és az új helyszín is megfelel, ismételten tegye meg a jelentkezését e-mailben, vagy az újonnan létrehozott FB eseményen!

Sajnos a Pizza Paradicsom június 15-re már nem tudja biztosítani a foglalásunkat, ezért egy másik pizzériát kellet választanunk, ahol már nincs probléma az asztal foglalással. Az új helyszín a  belvárosban a VIII. kerületben a  Krúdy Gyula u. 8 szám alatt található Leonardo Pizzéria. Ez is egy kipróbált étterem, igen finom pizzákkal. Az időpont változatlan! Részletek lejjebb!

 

Az idei szezont június 28-án, csütörtöki edzésnapon zárjuk.  Ezt megelőzően 15-én pénteken egy pizza vacsorára invitálunk mindenkit! Hozzatok barátot, barátnőt.

Az időpont:

2012. június 15., péntek 19:00 óra

A helyszín: VÁLTOZOTT !!!

Pizza Paradicsom Étterem – 1037 Budapest, Vörösvári út 13. ( Vörösvári út és Vihar utca sarok, a McDonalds-al szemben)

Leonardo Pizzéria 1088 Budapest, Krúdy Gyula u. 8.
Google térkép ITT.

Megközelíthető: 4-es, 6-os villamossal (32-esek tere + 2 sarok séta a Krúdy utcában), vagy autóval (a környező utcákban fizetős parkolási lehetőség!) Nem sikerült jó képet találni az interneten, de az étterem szintén kiülős, melyet sétáló utcában alakítottak ki.

 

 

A HELYFOGLALÁS MIATT A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOT LEGKÉSŐBB MÁJUS 31-IG (CSÜTÖRTÖK), E-MAILBEN VAGY A FACEBOOK-ON JELEZZÉTEK! Legyen benne, az is hogy hányan jöttök.

 

A új helyszín árairól EZEN A LINKEN tájékozódhattok.

Az esemény új Facebook oldala ITT található.

 

Cimkék: ,

Róla Sziklai Ferenc