Harcmuveszeti Fesztival, edzes elmarad

HOSSZÚ HÉTVÉGE ÉS HARCMŰVÉSZETI FESZTIVÁL

A Honvédban tartandó csütörtöki (nov.1) és pénteki (nov.2) edzések elmaradnak az ünnepek miatt. Legközelebbi edzés jövö kedden (nov.6) a szokott időben.

Évadzáró Harcművészeti Fesztivál a Vasas Sportcsarnokban az összefogás és a békés egymás mellett élés jegyében, ahol bemutatózunk a shinkendosokkal együtt. A Magyarországi Harci Művészetek Össz-Szövetsége és a Budomagazin.hu internetes portál közös évadzáró harcművészeti Gálája. Az esemény november 03-án szombaton, a Vasas Fáy utcai Sportcsarnokában lesz.

a program:

17.00 -Ünnepélyes megnyitó ünnepség a csapatok bevonulásával.
Megnyitóbeszédek, évértékelés, jutalmazások

17.20 Bemutatók hazai és külföldi mesterek és csapatai által: japán-lengyel-francia-magyar bemutatócsoportok az alábbi tervezet szerint: Shorin Ryu-Kenshinryu-Shinkendo-Gojuryu-Karate-Kendo-Judo-Shaolin-kungfu-Jujitsu-profi birkozás-zen bu kan kempo, kobudo, stb. közben fullcontact szuperfightok és a budomagazin.hu internetes portal szülinapi programja.

A belépés ingyenes!

Szeretettel várják minden Harcművész stilusszövetség vezetőségét, és tagságát, minden szülőt, érdeklődőt és harcművészt a gálán. A Gáláról összefoglalót sugároznak a Sport1 tv csatornán.

További részletek http://budomagazin.hu/cikk/budo.php/2371

Róla Sziklai Ferenc