IX. Nemzetkozi szeminarium

NYÁRI SZEMINÁRIUMI KIIRÁS 

IX. Nemzetközi Shinkendo – Akibujutsu Edzőtábor hivatalos kiírása a itt olvasható.

A Shinkendo szemináriumra sajnálatos módon több jelentkezést nem tudunk elfogadni, ugyanis betelt. Aki eddig jelentkezett, és kapott visszajelzést, annak biztosított a szemináriumi részvétele.

Az Aikibujutsu szemináriumokra még van hely, de kérünk mindenkit, hogy a jelentkezéseket mielőbb tegyék meg az instruktoroknál legkésőbb április 23-ig. Nem a szemináriumi díjat kell április 23-ig befizetni, csak a jelentkezéseket kell leadni. Csak olyanok jelentkezzenek, akik biztosan ott lesznek a nyári szemináriumon, mert ha betelik a létszám, és nem jössz el, akkor mástól veszed el a helyet. Több külföldi jelntkező is van már, ezért igyekezzetek!

A szemináriumi kiírás letölthető PDF formátumban innen.

Kérdéseitekkel keressétek az instruktorokat.

 

Április 18. Frissítés: A szemináriumot áthelyezzük Fótra. Így több embernek tudunk helyet biztosítani, hogy részt tudjanak venni azon. A kiírást is hamarosan módosítani fogjuk. Csak a helyszín változik a díjazás nem! Ezért ismételten kérünk mindenkit, aki még eddig nem tette meg, adja le a jelentkezését az instruktoroknak. Akik április 17-én a vizsga előtt jelentkeztek az aikibujutsura, és van közöttük olyan, aki a shinkendón is részt szeretne venni, azt a jelentkezését is tegye meg, egészítse ki.

Róla kampoc